ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Τσίπρας: Η αγανάκτηση να γίνει ψήφος ανατροπής

06/04/2012 83 digitalcrete.gr
Μήνυμα προς τον λαό να μετατρέψει την αγανάκτησή του σε πολιτική πρόταση και ψήφο ανατροπής και με αυτήν τη θέση να προσέλθει στις κάλπες, απηύθυνε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή και την αυτοκτονία του 77χρονου στην πλατεία Συντάγματος, την οποία χαρακτήρισε συνειδητή πολιτική πράξη.

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση, κατηγορώντας τη για έλλειμμα Δημοκρατίας και διαφάνειας, όσον αφορά το θέμα της διαχείρισης των προβλημάτων του τραπεζικού συστήματος, των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, των αγροτικών χρεών, αλλά και για το θέμα του μπόνους των 50 εδρών που παίρνει το πρώτο κόμμα.

 

Πηγή: haniotika-nea.gr

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.