ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

18χρονη γέννησε στην μπανιέρα του σπιτιού της και έχασε το μωρό

22/07/2010 248 digitalcrete.gr

Λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα, η 18χρονη πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού της, μπήκε στην μπανιέρα και γέννησε μόνη της. Έκοψε μόνη της τον ομφάλιο λώρο, γεγονός που συνέβαλλε στο ότι το μωρό δεν κατόρθωσε να επιβιώσει.

Η μητέρα της άκουσε ένα θόρυβο στο μπάνιο, γεγονός που την έκανε να ανησυχήσει και να πάει να δει τι συμβαίνει. Ανοίγοντας την πόρτα, έκπληκτη βρέθηκε μπροστά στην κόρη της που στην μπανιέρα μαζί με το μωρό μέσα στα αίματα.

Αμέσως ξύπνησε τον σύζυγό της και μετέφεραν την κόρη της στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις ιατρικές φροντίδες που ήταν απαραίτητες για να μην κινδυνέψει η υγεία της.

Παράλληλα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας που με προφορική εντολή ζήτησε η κοπέλα να μην κρατηθεί, δίνοντας εντολή στην Αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση. Η 18χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση, αλλά είναι εμφανώς επηρεασμένη από την περιπέτεια που πέρασε.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.