ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

6 άνθρωποι σε νοσοκομεία της Κύπρου με συμπτώματα θερμοπληξίας

04/08/2010 153 digitalcrete.gr
Έξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Κύπρου με συμπτώματα θερμοπληξίας, με το ένα περιστατικό να είναι σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια 90χρονη ενώ διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες κάτω τις οποίες ζούσε η ηλικιωμένη.

Παράλληλα, πέντε άτομα που εργάζονταν σε ανοικτούς χώρους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία έχοντας συμπτώματα θερμοπληξίας.

Ο υδράργυρος έχει χτυπήσει "κόκκινο" στην Κύπρο με τις περιοχές  Λευκωσία, Λάρνακα και Παραλίμνι να έχουν καύσωνα ενώ συνθήκες δυσφορίας επικρατούν σε Πάφο και Λεμεσό.

Την κατάσταση χειροτερεύει η υγρασία η οποία στην Πάφο άγγιξε το 81% ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η θερμοκρασία θα πέσει σταδιακά τις επόμενες μέρες.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.