Την αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε βίντεο που αναρτήθηκε στο internet βάσει του οποίου γινόταν καταγγελία για 'συνεργασία' αστυνομικών με μέλη της 'Χρυσής Αυγής'.
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι την Τετάρτη 22/9/2010, πράγματι αστυνομικοί που βρίσκονταν στον Σταθμό Λαρίσης για τη λήψη μέτρων τάξης με αφορμή προγραμματισμένη εκδήλωση, οδήγησαν μέλη της 'Χρυσής Αυγής' σε λεωφορείο προκειμένου να γίνει έλεγχος.
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, μέσα στο λεωφορείο έγινε πλήρης αστυνομικός έλεγχος στα μέλη της 'Χρυσής Αυγής' αλλά δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό σε βάρος τους και τους άφησαν ελεύθερους.
Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι δεν είναι αληθής η παρατήρηση που γίνεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα στο Ιντερνετ ότι τα μέλη της 'Χρυσής Αυγής' έφθασαν στο χώρο με το λεωφορείο της Αστυνομίας.



