ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Εισαγγελέας ζητά την παραπομπή 17 ατόμων για το Χρηματιστήριο

05/02/2010 452 digitalcrete.gr

Πρόκειται για αδικήματα απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι επιφανείς επιχειρηματίες, χρηματιστές, ένας δικηγόρος, ένας τραπεζικός υπάλληλος, όπως και η Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, πρώην πρωτοδίκης που είχε χειριστεί τη δικογραφία για τις μετοχές "φούσκες" κατηγορούμενη για κατάχρηση εξουσίας.

Συγκεκριμένα, αφορά τη χειραγώγηση μετοχών συγκεκριμένης εταιρίας και το χειρισμό της ποινικής έρευνας από την πρώην πρωτοδίκη. Κατά τη διάρκεια έρευνας πάνω στο παραδικαστικό κύκλωμα που πριν μερικά χρόνια συγκλόνισε το πανελλήνιο, βρέθηκε λογαριασμός σε ελβετική τράπεζα που τηρούσαν η Μπουμπούλια με δικηγόρο γνωστού χρηματιστή.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.