Εκκρεμεί ακόμη η απόφαση της απαγόρευσης του καπνίσματος για 1/9

Δημοσίευση: 25/08/2010 12:08
Συντάκτης: digitalcrete.gr
212 προβολές

Από 1η Σεπτέμβρη μας είχε διαμηνύσει το υπουργείο Υγείας ότι θα απαγορευτεί το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους. Βρισκόμαστε στις 25 του μηνός Αυγούστου, και ακόμα η Υπουργική Απόφαση δεν έχει εκδοθεί!

Η μη κυβερνητική οργάνωση No Smoke, που γνωστοποίησε το θέμα, κάλέσε όλα τα μέλη της να “τρελάνουν” την υπουργό, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με σωρεία τηλεφωνημάτων και email, μήπως και τελικά εκδοθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου αυτή η Υπουργική Απόφαση.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της οργάνωσης στην Καθημερινή, Αλέξανδρος Φωτεινός, χωρίς την έκδοση αυτής της απόφασης θα είναι αδύνατη η υποβολή καταγγελιών, ενώ δεν θα μπορεί αν γίνεται αυτεπάγγελτος έλεγχος των αρμοδίων στα σημεία απαγόρευσης του καπνίσματος!

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το υπουργείο Υγείας διαβεβαιώνει πως όλες οι εκκρεμότητες θα διευθετηθούν.