Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται συμμορία η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σχετίζεται με εμπρησμούς, εκρήξεις, κλοπές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορές και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, όπλων και εκρηκτικών.
Ο ένας εκ των Ελλήνων συλληφθέντων ηλικίας 26 ετών ήταν αναμεμιγμένος στις ακόλουθες υποθέσεις:στις 19 Μαΐου του 2009 έβαλαν φωτιά με βενζίνη σε ΙΧ αυτοκίνητο στη Νίκαια, στις 3 Μαΐου του 2010 τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό σε καφενείο στην Αγία Βαρβάρα και τρεις μέρες μετά πυρπόλησαν με τον ίδιο τρόπο Internet καφέ στην περιοχή του Περιστερίου.
Στις 15 Ιουνίου του ίδιου έτους επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα κατά αστυνομικών οι οποίοι προσπάθησαν να τους κάνουν έλεγχο στον Κορυδαλλό και κατάφεραν να διαφύγουν. Νωρίτερα, στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου πέταξαν χειροβομβίδα σε ΙΧ αυτοκίνητο.
Δύο κιλά και 550 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπως και μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος, μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ επίσης κατασχέθηκε και ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι πέντε συλληφθέντες.



