Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» πήρε η 23χρονη Ειδική Φρουρός, Σοφία Ψυχογιού, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την τρομοκρατική επίθεση που είχε σημειωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, στις 27 Οκτωβρίου 2009.
Χρονικό διάστημα ενός χρόνου θα χρειαστεί για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της, όπως σημείωσε ο διευθυντής της Μικροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Μετροπόλιταν», που τη χειρούργησε στον βραχίονα.
Αναφερόμενη στο περιστατικό που είχε λάβει χώρα στις 27 Οκτωβρίου 2009, σημείωσε πως το μόνο που θυμάται είναι οι πυροβολισμοί, ενώ εκτίμησε πως οι δράστες πρέπει να ήταν νεαροί, χωρίς ιδεολογία και άποψη, εκφράζοντας παράλληλα την οργή της, καθώς δεν έπαιξαν επί ίσοις όροις.
Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Ψυχογιού τραυματίστηκε το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου 2009, όταν άγνωστοι γάζωσαν με 99 σφαίρες τους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.
Κατά την επίθεση είχε τραυματιστεί επίσης σοβαρά ένας συνάδελφός της, ενώ ελαφρά τραύματα υπέστησαν ακόμη τέσσερις αστυνομικοί. Την ανάληψη της ευθύνης για το τρομοκρατικό χτύπημα είχε διεκδικήσει η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ο.Π.Λ.Α.» (Ομάδες Προλεταριακής Λαϊκής Αυτοάμυνας).



