ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο του Πάσχα

31/03/2010 413 digitalcrete.gr

Εξακολουθούν να ισχύουν οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις των φορτηγών, με ωφέλιμο βάρος άνω του 1,5 τόνου, ενώ εξαιτίας των έργων που πραγματοποιούνται σε πολλά σημεία της εθνικής οδού, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνονται εκ των προτέρων για την κατάσταση των δρόμων.

Ειδικότερα, οδικά έργα πραγματοποιούνται σε εννέα τμήματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, σε τέσσερα σημεία της Εθνικής Οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης, σε δύο τμήματα της Εγνατίας Οδού, σε δύο τμήματα της Αθηνών-Ιωαννίνων, σε ένα τμήμα της Αντιρρίου-Ιωαννίνων και σε ένα σημείο της οδού Τρίπολης-Καλαμάτας.

Σημειώνεται δε ότι η εθνική οδός θα είναι ανοιχτή στο ύψος των Τεμπών από τη Μ. Πέμπτη (01/04) έως και την Κυριακή του Θωμά.

Ελέγχους θα διενεργούν για τη βεβαίωση σοβαρών παραβάσεων συνεργεία της Τροχαίας, ενώ προβλέπεται και αστυνόμευση ανά 20-30 χιλιόμετρα, ανάλογα και με την κίνηση σε κάθε περιοχή, αυξημένη αστυνομική παρουσία σε λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς, σε σημεία με αυξημένη συχνότητα τροχαίων και στις εισόδους και εξόδους των αστικών κέντρων.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.