ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ένταση στο μπλόκο του Προμαχώνα

11/02/2010 393 digitalcrete.gr

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών ενεπλάκησαν με τους αγρότες στις πλαστικές υποτυπώδεις παράγκες τους, σύμφωνα με καταγγελίες του μέλους της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών Στέργιο Λίτο.

Επίθεση από αστυνομικούς κατήγγειλε πως δέχτηκε και ο πρόεδρος των Αδέσμευτων Αγροτών Βισαλτίας, Παύλος Αραμπατζής, σημειώνοντας πως στο περιστατικό υπήρξε παρών και ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών, Νίκος Ρίζος, που, όπως υποστήριξε ο Παύλος Αραμπατζής, προσπάθησε να επιβάλει την τάξη και να αποτρέψει την εμπλοκή.

Ωστόσο, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, Νίκος Ρίζος, που βρισκόταν από νωρίς στον Προμαχώνα, διέψευσε το περιστατικό της εμπλοκής. Τα σύνορα τελικά παραμένουν κλειστά, χωρίς να επιτρέπεται η διέλευση ούτε των ΙΧ αυτοκινήτων ούτε και των φορτηγών, ενώ από το πρωί της Πέμπτης (11/2) οι αγρότες αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους στο συγκεκριμένο μπλόκο.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.