Κοντά στα Λιχαδονήσια στο Βόρειο Ευβοικό εντοπίστηκε την Κυριακή (16/8) ο 33χρονος καθηγητής μαθηματικών που αγνοείτο από την Πέμπτη (13/8).
Τελευταία φορά επικοινώνησε με δικούς του ανθρώπους την Πέμπτη, για να τους ενημερώσει ότι είχε φτάσει στα Λιχαδονήσια και ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στις Ράχες.
Οι συγγενείς δήλωσαν την Παρασκευή την εξαφάνισή του στην Αστυνομία και το Λιμενικό, καθώς δεν είχε επιστρέψει το βράδυ της Πέμπτης, όπως αναμενόταν.
Η επιχείρηση εντοπισμού του ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής και συνεχίστηκε έως το μεσημέρι του Σαββάτου με 4 σκάφη του Λιμενικού, 6 σκάφη ιδιωτών και 1 ελικόπτερο. Ωστόσο οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.
Από το πρωί της Κυριακής μονάδες της ΕΜΑΚ με άνδρες του Λιμενικού ξεκίνησαν να ερευνούν ένα προς ένα τα Λιχαδονήσια, τόσο περιμετρικά όσο και πάνω σε αυτά, έως ότου εντόπισαν το πτώμα του 33χρονου καθηγητή πάνω σε βράχια.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή και να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του.



