Επανενταφιάστηκε η σορός του Τάσσου Παπαδόλου

Δημοσίευση: 12/03/2010 01:03
Συντάκτης: digitalcrete.gr
640 προβολές

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε την Πέμπτη (11/3) ο επανενταφιασμός της σορού του τέως Προέδρου της Κύπρου, Τάσσου Παπαδόπουλου, παρουσία αρχηγών κομμάτων, συγγενών, φίλων και πλήθος απλών πολιτών.

Σημειώνεται πως η σορός του τέως Προέδρου της Κύπρου είχε κλαπεί προ τριών μηνών και εντοπίστηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αρχών στο νέο Κοιμητήριο Στροβόλου, νότια της Λευκωσίας.

Οι κυπριακές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, αργά το απόγευμα της Πέμπτης (11/3) προχώρησαν στη σύλληψη ενός 58χρονου σε χωριό της Λάρνακας.

Στο μεταξύ, παρά το γεγονός πως οι ανακριτικές αρχές καταβάλλουν προσπάθειες να αποσπάσουν κατάθεσή του, ο ισοβίτης Αντώνιος Προκοπίου Κίτας, που φέρεται ως εγκέφαλος της κλοπής της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου, αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση.

Ο αναπληρωτής διευθυντής των Φυλακών, Γιώργος Τρυφωνίδης, επιβεβαίωσε το ότι ο Αντώνιος Προκοπίου Κίτας, πληροφορία που μετέδωσε το ΡΙΚ, θα παραμείνει στην απομόνωση έως τις 26 Μαρτίου.