ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Καταγγελία για βιαιοπραγία αστυνομικών

23/02/2010 423 digitalcrete.gr

Αναλυτικότερα, ο άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία ύστερα από έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε με τις δυο υπαλλήλους του βενζινάδικου στην λεωφόρο Αθηνών 110 και όταν έφτασαν εκεί άνδρες του ΑΤ Κολωνού προσπάθησαν να τον αποτρέψουν να υποβάλλει μήνυση μιλώντας του με απειλητικό ύφος.

Ωστόσο, ο 61χρονος αρνήθηκε να υποχωρήσει και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι αστυνομικοί τον τράβηξαν απότομα και τον έβρισαν. Εκείνος έπεσε κάτω μισολιπόθυμος και οι άνδρες του έβαλαν χειροπέδες χτυπώντας του το κεφάλι στο πεζοδρόμιο και απευθύνοντας του άσχημους χαρακτηρισμούς.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί του έβγαλαν τις χειροπέδες και αποφάσισαν να δώσουν τα στοιχεία των δύο υπαλλήλων ώστε να μην καταθέσει μήνυση εναντίων τους. Ο 61χρονος επέμεινε να καταθέσει μήνυση και ζήτησε να μεταβούν στο ΑΤ, όμως ο ένας εκ των αστυνομικών αρνήθηκε τονίζοντας πως οι δύο υπάλληλοι έπρεπε να κλείσουν το πρατήριο ενώ στη συνέχεια οι δυο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αποχώρησαν.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.