Είκοσι έξι κιλά χασίς, συσκευασμένο σε 17 ειδικές πλαστικές σακούλες, αλλά και δύο πλαστικές συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 15,8 γραμμαρίων μετέφερε με το αυτοκίνητό του άγνωστος άνδρας που το βράδυ της Πέμπτης εντοπίστηκε από τους Λιμενικούς να κινείται στη Βάρκιζα.
Στην καταδίωξη όμως, που ακολούθησε το αυτοκίνητο του άγνωστου άνδρα προσέκρουσε σε προπορευόμενο αστικό λεωφορείο και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός του εξαφανίσθηκε και μέχρι σήμερα αναζητείται.
Από το 1987 μέχρι και το 2007 οι άνδρες-λιμενικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν κατασχέσει σε 2.282 υποθέσεις 54.810 κιλά ινδικής κάνναβης καθώς και 40 δενδρύλλια.
Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του ΥΕΝ έχουν κατασχεθεί 83 κιλά ηρωίνης και χιλιάδες ηρεμιστικά και παραισθησιογόνα χάπια, ενώ σε συνεργασία με συναρμόδιες ελληνικές και ξένες υπηρεσίες έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί εκατοντάδες τόνοι χασίς και κοκαΐνης.
Πηγή: cosmo.gr