Ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Δημοσίευση: 15/11/2009 02:11
Συντάκτης: digitalcrete.gr
457 προβολές

Ξεκινούν την Κυριακή (15/11) οι τριήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία την Τρίτη (17/11).

Οι πόρτες του Πολυτεχνείου θα παραμείνουν ανοιχτές την Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, με τη διεξαγωγή συζητήσεων και εκδηλώσεων να λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός του Ιδρύματος.

Τη βεβαιότητά του πως θα κυλήσουν ομαλά οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου εξέφρασε ο πρύτανης του Ιδρύματος, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, τονίζοντας πως η αυξημένη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων σε ορισμένες σχολές του κέντρου «οφείλεται σε παρεξήγηση».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων επανέλαβε το αίτημα για επιστροφή της σημαίας του Πολυτεχνείου από την ΠΑΣΠ στο Μουσείο του Ιδρύματος.

Να σημειωθεί πως η πορεία την Τρίτη θα ξεκινήσει μετά τις 3 το μεσημέρι.