ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Οι Ταλιμπάν πίσω από την αποτυχημένη επίθεση

09/05/2010 365 digitalcrete.gr

Σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, την Κυριακή (9/5), ο Χόλντερ υποστήριξε ότι οι αρχές έχουν συλλέξει στοιχεία που δείχνουν τους Ταλιμπάν του Πακιστάν.

Παράλληλα, υποστήριξε πως τίποτα δεν μπόρεσε να αποδειχθεί για το κατά πόσο η κυβέρνηση του Πακιστάν γνώριζε για την αποτυχημένη επίθεση του 30χρονου Αμερικανού, πακιστανικής καταγωγής Φάιζαλ Σαχζάντ.

"Ξέρουμε ότι οι Ταλιμπάν βοήθησαν οικονομικά στο σχεδιασμό και την εκτέλεση της επίθεσης" είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα είναι πολύ ικανοποιημένος από την βοήθεια που έλαβε από την κυβέρνηση του Πακιστάν για την εξιχνιάση της υπόθεσης. 

Ο Σαχζάντ συνελήφθη τη Δευτέρα (3/5), δύο ημέρες αφότου οι αρχές υποστήριξαν ότι στάθμευσε ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο στην πολυσύχαστη Times Square.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.