ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Παρέμβαση εισαγγελέα για Μαντέλη

04/06/2010 374 digitalcrete.gr

Ο εισαγγελέας ζήτησε την Παρασκευή (04/06), από τους εφέτες να επικυρώσουν με βούλευμά τους την απαγόρευση που επιβλήθηκε στον κ. Μαντέλη, μετά την απαγγελία σε βάρος του της κατηγορίας της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Στην πρότασή του ο εισαγγελέας υποστηρίζει, ότι οι παράνομες ενέργειες του πρώην υπουργού έλαβαν χώρα σε χρόνο που δεν είχε πολιτική ιδιότητα (υπουργός) και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα ενεργοποίησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών και συνεπακόλουθα παραγραφής του αδικήματος.

Τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για το ζήτημα της απαγόρευσης εξόδου, το οποίο επίσης θα τοποθετηθεί και στο κατά πόσον η κατηγορία σε βάρος του κ. Μαντέλη έχει ή όχι παραγραφεί με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.