Ρουκέτα σε αυτοκίνητο της βρετανικής πρεσβείας

Δημοσίευση: 06/10/2010 11:10
Συντάκτης: digitalcrete.gr
180 προβολές

Μία ρουκέτα έπληξε το διπλωματικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αναπληρωτής πρεσβευτής της Βρετανίας στην Υεμένη.

Από την επίθεση που σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας της Υεμένης, τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν στο αυτοκίνητο επέβαινε ο Βρετανός διπλωμάτης και εάν έχει τραυματιστεί.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, ένοπλος φρουρός άνοιξε πυρ μέσα στις εγκαταστάσεις του αυστριακού πετρελαϊκού ομίλου OMV, τραυματίζοντας έναν εργαζόμενο.

Ο ένοπλος εξακολουθεί να βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων, γύρω από τις οποίες έχουν αναπτυχθεί κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας.