Χωρίς αστυνομική παρουσία αλλά μόνο με την παρουσία φίλων, τελέστηκε την Κυριακή στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, η επιμνημόσυνη δέηση, για τον 15χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο, που άφησε την τελευταία του πνοή στα Εξάρχεια σκοτωμένος από σφαίρα ειδικού φρουρού.
Στον τάφο του παιδιού υπάρχει επιγραφή τοποθετημένη από τους οικείους του, στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά «Οι φίλοι μου με έλεγαν πρίγκηπα. Οι πρίγκηπες πεθαίνουν αθώοι». Η επιγραφή σημειώνει επίσης ότι πρέπει εκείνοι «που είναι εδώ» να γίνουν «η φωνή που θα δικαιώσει αυτόν» που έφυγε τόσο άδικα.
Σημειώνεται ότι βίντεο - αφιέρωμα στον Αλέξη Γρηγορόπουλο, έχουν δημιουργήσει και οι συμμαθητές του. Το βίντεο που περιλαμβάνει προβολή φωτογραφιών του Αλέξανδρου με υπόκρουση κείμενο των συμμαθητών του, μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου και από την κρατική τηλεόραση.
Πηγή: cosmo.gr



