ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Siemens: Ελεύθερος ο Βουρλούμης

24/07/2009 428 digitalcrete.gr

Ο κ. Σκαρπέλης καλείται να απολογηθεί εκ νέου, καθώς με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών κηρύχθηκε άκυρη η απολογία, που είχε δώσει στις 3 Ιουνίου και το ένταλμα προσωρινής κράτησης που εκδόθηκε την ίδια ημερομηνία σε βάρος του.

Ο ανακριτής μετά την αποφυλάκιση του κ. Σκαρπέλη, εξέδωσε σε βάρος του την προηγούμενη Τρίτη, ένταλμα σύλληψης και έτσι ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση.

Ελεύθερος ο Βουρλούμης

Μετά την απολογία του ενώπιον της δεύτερης τακτικής ανακρίτριας Βασιλικής Μπαστά, ο πρόεδρος του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Ο κ. Βουρλούμης κατηγορείται για συμβάσεις που υπέγραψε ο ΟΤΕ το 2005 με εταιρίες συνολικού ύψους 40,6 εκατ. ευρώ ,για υπερτιμολογημένες, σύμφωνα με τη δικογραφία, υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που είχαν παράσχει τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη απολογηθεί ενώπιον της κ. Μπαστά και έχουν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους άλλα δέκα μέλη του ΔΣ του ΟΤΕ.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.