Συνεδριάζουν οι τελωνειακοί

Δημοσίευση: 21/02/2010 05:02
Συντάκτης: digitalcrete.gr
464 προβολές

Τις επόμενες κινήσεις τους, μετά την κήρυξη της απεργίας ως παράνομης, σχεδιάζουν οι τελωνειακοί πραγματοποιώντας έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή (21/2).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τελωνειακοί σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν κυλιόμενες απεργίες μέχρι την Τετάρτη, την ημέρα που έληγε κανονικά η απεργία τους, ή να χρησιμοποιήσουν την ΑΔΕΔΥ ως μέσο για να συνεχίσουν κανονικά τις κινητοποιήσεις.

Μετά την προσφυγή του Υπουργείου Οικονομικών, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας χαρακτήρισε την απεργία παράνομη και καταχρηστική καλώντας τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους.

Πάντως από το Σάββατο (20/2) οι υπάλληλοι των τελωνείων σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη βρίσκονται κανονικά στις εργασίες τους, όπου τα βυτιοφόρα ανεφοδιάζονται χωρίς πρόβλημα.