Συνελήφθησαν στο Ξυλόκαστρο πέντε άτομα κατηγορούμενοι για «εμπόριο λευκής σαρκός», στα ίχνη των οποίων έφτασε η αστυνομία ύστερα από πληροφορίες που έδωσε μια γυναίκα από την Κολομβία.
Παράλληλα, ένας άλλος αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ήρθε σε επικοινωνία με Έλληνα και έκλεισε ραντεβού για να συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα έναντι αμοιβής. Ο Έλληνας μαζί με τον Ρουμάνο μετέφεραν σε συγκεκριμένο σημείο την κοπέλα που επρόκειτο να ερχόταν σε ερωτική επαφή με τον αστυνομικό, ο τελευταίος έδωσε στα προσημειωμένα χρήματα και όταν έφτασαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου η νεαρή συνελήφθη.
Οι δυο συνεργοί της κοπέλας παρακολουθήθηκαν από τις αρχές και συνελήφθησαν λίγο αργότερα, όπου στην κατοχή του Έλληνα βρέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.



