Χωρίς βενζίνη τα πρατήρια

Δημοσίευση: 10/05/2008 11:05
Συντάκτης: digitalcrete.gr
1234 προβολές

Με άδειο ρεζερβουάρ κινδυνεύουν να μείνουν οι οδηγοί, καθώς, λόγω της απεργίας των βυτιοφορέων, τα πρατήρια υγρών καυσίμων σταδιακά αδειάζουν από βενζίνη.

Ήδη, πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αττική, καθώς και στην περιφέρεια, έκλεισαν, λόγω έλλειψης βενζίνης, ενώ ουρές σχηματίζονται έξω από εκείνα στα οποία υπάρχει ακόμη απόθεμα.

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών έχουν δηλώσει ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους επ' αόριστον, καθώς οι επαφές τους με τον υπουργό Μεταφορών Κ.Χατζηδάκη έχουν αποβεί άκαρπες.

Οι βυτιοφορείς ζητούν αυξήσεις μεγαλύτερες του 5% που ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών, επικαλούμενοι το κόστος του πετρελαίου. Ωστόσο, το υπουργείο Μεταφορών έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να εγκρίνει μεγαλύτερη αύξηση.