Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (1/6) η κόρη του πρώην διευθυντή τηλεπικοινωνιών της Siemens Hellas Χρήστου Καραβέλα, ο οποίος είναι φυγόδικος. Νωρίτερα ένταλμα εις βάρος της είχε εκδόσει ο τέταρτος ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός. Σύμφωνα με δημοσιογραφικες πληροφορίες ανάλογο ένταλμα εκκρεμεί και εναντίον των άλλων τριών παιδιών του φυγόδικου κατηγορουμένου.
Η 22χρονη κόρη του πρώην στελέχους, φέρεται να συνελήφθη έξω από το σπίτι της στην Εκάλη, την ώρα που αφίκνειτο εκεί με ταξί.
Υπενθυμίζεται οτι ο κ. Καραβέλας είχε κληθεί από τον ανακριτή σε απολογία, κατηγορούμενος για δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, χωρίς ωστόσο να προσέλθει ποτέ στο ανακριτικό γραφείο. Ο συνήγορός του Γιάννης Μαρκουλάκος είχε δηλώσει ότι ο εντολέας του δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο κ. Καραβέλας θεωρείται ότι βρίσκεται στο Μόναχο της Γερμανίας.
Στο μεταξύ όπως έχει γίνει γνωστό, η πρεσβεία της Ουρουγουάης στην Ελλάδα, φέρεται να είχε ενημερώσει το υπουργείο Εξωτερικών από το Σάββατο 23 Μαΐου για μεταφορά κεφαλαίων από τον κατηγορούμενο στην υπόθεση στο Μοντεβίδεο.



