ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Κασάνο: Αν είναι αδερφές, δικό τους πρόβλημα

13/06/2012 190 archived
Μία ιντριγκαδόρικη ερώτηση με αποδέκτη τον Αντόνιο Κασάνο για την ύπαρξη gay ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια έβαλε... φωτιά στη συνέντευξη της εθνικής Ιταλίας και προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Ο επιθετικός της "σκουάντρα ατζούρα" προτίμησε να μην είναι διπλωματικός και εκφράστηκε μάλλον άκομψα για τις διαφορετικές ερωτικές προτιμήσεις κάποιων ανδρών.  

"Αν υπάρχουν ομοφιλόφυλοι; Ο Πραντέλι μού είχε πει ότι θα με ρωτήσετε κάτι τέτοιο", αποκρίθηκε αρχικά ο Κασάνο και συνέχισε σε σαφώς πιο έντονο τόνο: "Αν είναι αδερφές (σ.σ χρησιμοποίησε πιο σκληρή λέξη σε αργκό γλώσσα), είναι δικό τους πρόβλημα".

Ο Κασάνο δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε το ομοφοβικό σχόλιό του: "Αν πω ό,τι ακριβώς σκέφτομαι, θα προκληθεί χάος. Ελπίζω να μην υπάρχουν αδερφές στα αποδυτήρια, αλλά αν συμβαίνει, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με εμένα".

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.