Δώρο ένα... ζιπουνάκι έκανε στον Γουίλιαμ Βρετανίδα

Δημοσίευση: 30/11/2012 11:11
Συντάκτης: archived
213 προβολές

Επίσημη επίσκεψη στο Κέμπριτζ πραγματοποίησαν χτες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον, όπου δεκάδες πολίτες περίμεναν υπομονετικά μέσα στο κρύο για να δουν από κοντά το πριγκιπικό ζεύγος.

Ενώ ο Γουίλιαμ χαιρετούσε τον κόσμο, μια Βρετανίδα πλησίασε στα κιγκλιδώματα και του έδωσε ένα ζιπουνάκι που είχε ζωγραφισμένο ένα ελικόπτερο και έγραφε «είμαι ο συγκυβερνήτης του μπαμπά μου» (o πρίγκιπας είναι πιλότος μαχητικών ελικοπτέρων). Το δωράκι αυτό έβαλε φωτιά και πάλι στις φήμες που κυκλοφορούν συχνά πυκνά ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι έγκυος.

Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και η αντίδραση του πρίγκιπα, ο οποίος δεν σάστισε στιγμή, αλλά περιχαρής της απάντησε ότι του αρέσει πολύ και θα το φυλάξει σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος.