Γιαγιά σε έξι μήνες θέλουν οι φήμες να γίνεται η τραγουδίστρια Αννα Βίσση, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η κόρης της Σοφία Καρβέλα διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Σύμφωνα με το Star η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν κρύβει τη χαρά της για το γεγονός ότι θα αποκτήσει το πρώτο της εγγόνι.
Βάσει της ίδιας πηγής η Σοφία Καρβέλα με τον καλό της Θανάση Πανουργιά ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρόταση γάμου, όπως αναφέρουν φίλοι του γαμπρού έγινε κατά το ταξίδι αστραπή του Πανουργιά τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη όπου μένει η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας.
Οι πληροφορίες, ωστόσο, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες. Ωστόσο αν ισχύει, τα πρώτα «σήμαδια» θα γίνουν σύντομα εμφανή...