ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Οι ερωτήσεις στέρησαν τη νίκη της Σταρ Ελλάς στα Μις Υφήλιος

14/09/2011 199 digitalcrete.gr
Πιθανότατα οι απαντήσεις της πανέμορφης Ηλιάννας Παπαγεωργίου της στέρησαν μια καλή θέση στα καλλιστεία Μις Υφήλιος, σύμφωνα με το Star.

Η Σταρ Ελλάς 2011 όπως και οι υπόλοιπες κοπέλες πέρασε από μια επιτροπή η οποία έκανε στις συμμετέχουσες ορισμένες ερωτήσεις.

"Το να είσαι ψηλή είναι τέλειο, αλλά έχει και μειονεκτήματα. Είναι δύσκολο να βρω έναν άντρα πιο ψηλό από εμένα, και όποιο φόρεμα κι αν αγοράσω είναι πολύ κοντό", είπε η Ηλιάννα. Επίσης, είπε ότι στα 14 της χρόνια την έδιωξαν ομάδα λόγω ύψους.

"Η πρώτη επιτροπή έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τις κοπέλες. Γίνεται δηλαδή κανονική συνέντευξη η οποία είναι κλειστή και δεν μπορέσαμε να την παρακολουθήσουμε. Οπότε εκεί πιστεύω ότι έδωσε κάποιες απαντήσεις οι οποίες μπορεί να μην ικανοποίησαν την επιτροπή", δήλωσε ο διοργανωτής των ελληνικών καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης.

"Ποντάραμε ότι η Ηλιάννα Παπαγεωργίου θα είχε προκριθεί και μπορούσε να μπει και στην πεντάδα", κατέληξε.

 

 


Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.