Ουγγαρέζος για Παντζόπουλο: Είναι ξεφτίλα να είσαι 45 χρονών και να μην έχεις πάει φαντάρος

Δημοσίευση: 16/11/2012 10:11
Συντάκτης: archived
170 προβολές

Τα δηκτικά λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Ματέο Παντζόπουλο ο οποίος (δεν) εκτελεί τη στρατιωτική του θητεία.

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Ματέο Παντζόπουλο ο οποίος πήγε να υπηρετήσει τη "μαμά-πατρίδα". Αφορμή ήταν η είδηση ότι ο επιχειρηματίας και σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη δεν έχει εμφανιστεί στο στρατόπεδο και τον ψάχνουν.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μεταξύ των άλλων ανέφερε: "Για μένα αν δεν είναι θέμα 'πιστεύω' και συνείδησης, πιστεύω ότι είναι ξεφτίλα να είσαι 45 χρονών και να μην έχεις πάει φαντάρος. Στο λέω ξεκάθαρα, γιατί το συζητάμε τρεις μέρες τώρα. Σιγά το παλούκι. Όλοι πήγαμε και δεν πεθάναμε.

Πήγαμε φαντάροι, δεν έγινε και τίποτα. Φάγαμε και άμμο στα φασολάκια, πήγαμε και σκοπέτο και βαρέσαμε τέσσερις ώρες και σκουπιδιάρα κάναμε, εντάξει δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Όλα αυτά αν το αποφεύγεις και δεν είναι τα πιστεύω σου και δεν είσαι αντιρρησίας συνείδησης, που αυτό είναι μια άλλη συζήτηση".

Η Σάσα Σταμάτη σχολίασε από την πλευρά της: "Ο Ματέο θα κάνει φανταριλίκι ξεπέτα. Μόνο 45 μέρες θα πάει και θα εξαγοράσει τη θητεία του. Το θέμα είναι πότε θα πάει γιατί δεν πήγε ούτε χθες. Όλο λέει ότι θα πάει και δεν πάει. Λες να λουφάρει;".

"Θα κάνει που θα κάνει θητεία 45 μέρες, μια αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά θα είναι", απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.