Μια κοινή φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά με την Charlize Theron ήταν η αφορμή για να ρίξει λάδι στη φωτιά στην παρέα στο "Πρωινό mou".
Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε στη βραδιά των Oscars στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής (26/02), φόρεσε τουαλέτα με την υπογραφή Celia Kritharioti Haute Couture και φωτογραφήθηκε με αρκετούς αστέρες του Hollywood, όπως με τη Charlize Theron.
Βέβαια, η πρώην παρουσιάστρια είχε ενημερώσει λίγες μέρες νωρίτερα τους φίλους της στο twitter για το ταξίδι της στην Αμερική, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη φίλη της Μαρία Μενούνος.

Η παρουσία της Μαριέττας Χρουσαλά στη λαμπερή βραδιά δεν έμεινε ασχολίαστη από την Σάσα Σταμάτη. Δες το σχετικό βίντεο αλλά και την αντίδραση της υπόλοιπης ομάδας στο "Πρωινό mou".