Φίλοι και εχθροί της αναρωτιούνται συχνά πώς έχει καταφέρει να διατηρηθεί τόσο καλά. 53 ετών σήμερα, η Madonna δεν έχει αυτό το σώμα και το συγκεκριμένο πρόσωπο έτσι τυχαία. Εκτός από πολλή γυμναστική, ύπνο και νερό, το μυστικό κρύβεται στην διατροφή.
Ο τίτλος του βιβλίου της Nishimura έχει τίτλο «Στην κουζίνα με την Mayumi» και σε αυτό αποκαλύπτει, όχι μόνον όλα τα μυστικά της κουζίνας της, αλλά και τις καθημερινές γαστρονομικές προτιμήσεις της βασίλισσας της ποπ, η οποία όπως έγινε γνωστό έχει τεράστια αδυναμία στην μακροβιοτική διατροφή.
Πρόκειται για μια διατροφή πλούσια σε ακατέργαστα σιτηρά, λαχανικά, φρούτα, όσπρια και θαλασσινά, στην οποία το κρέας κατέχει πολύ μικρή θέση. Σε αντίθεση με τις φυτικές ίνες και τα δημητριακά ολικής αλέσεως που έχουν την τιμητική τους.
Η συγκεκριμένη μαγείρισσα έχει επιστρέψει μόνιμα στην πατρίδα της και εργάζεται για την Madonna μόνον όταν η τωρινή της μαγείρισσα έχει άδεια ή απουσιάζει για κάποιο λόγο.
Πάντως, αν και συγκεκριμένα οι Ιάπωνες δεν φημίζονται για την υγιεινή τους διατροφή, (χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι αλυσίδες fast food που αυξάνονται δραματικά στην χώρα τους), η συγκεκριμένη Γιαπωνέζα είναι λάτρης των υγιεινών φαγητών, στα οποία φρόντισε να μυήσει και την Madonna και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Τώρα, εάν εσείς ακολουθήσετε την ίδια διατροφική συνταγή για να γίνετε σαν την Madonna, τί να σας πούμε... Ορκο δεν παίρνουμε ότι αν φάτε αυτά θα γίνετε σαν αυτήν...