Τράκαρε με το αυτοκίνητο ο Νότης Σφακιανάκης

Δημοσίευση: 30/08/2011 11:08
Συντάκτης: digitalcrete.gr
157 προβολές

Δεν απόλαυσε όσο θα ήθελε τις διακοπές του ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, καθώς είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κω.

Ευτυχώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν έπαθε το παραμικρό, όταν το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Νότης βρίσκεται οικογενειακώς στην Κω, εδώ και περίπου ένα μήνα.

Εξάλλου, κάθε καλοκαίρι συνηθίζει να πηγαίνει στο νησί, προκειμένου να ξεκουραστεί, αλλά και να δει από κοντά τους συγγενείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το ατύχημα του Νότη έγινε γνωστό αμέσως σε ολόκληρη την Κω και το τηλέφωνό του άρχισε να χτυπά από φίλους και συγγενείς που ανησύχησαν και τους οποίους ο τραγουδιστής διαβεβαίωσε πως όλοι ήταν καλά.

Να σημειωθεί πως ο Νότης Σφακιανάκης θα επιστρέψει στην Αθήνα για πρόβες τις προσεχείς ημέρες, καθώς στα μέσα Οκτώβρη θα ξεκινήσει εμφανίσεις σε γνωστό μαγαζί επί της Ιεράς Οδού, έχοντας στο πλευρό του την Αγγελική Ηλιάδη.