ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Ξανθιά η Kim Kardashian

27/08/2012 203 archived
Με νέο look κυκλοφορεί πλέον η Kim Kardashian, η οποία τις τελευταίες μέρες κάνει τη μια αλλαγή μετά την άλλη.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρά της να φτιάξει το μαλλί της σε στυλ Diana Ross, τώρα η Κim θυμάται τις παλιές εποχές και ξαναβάφει το μαλλί της ξανθό.

Η 31χρονη celebrity, αποκάλυψε την καινούρια της κουπ στο Twitter της, όπου πόσταρε μια φώτο με το νέο χρώμα, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο "Blonde hair don’t care".

Λίγο αργότερα, η Kim είπε να προκαλέσει λίγο τους σχεδόν 16 εκατομμύρια followers (και τα άλλα 3 του instagram) της, ανεβάζοντας την εξής φωτό:

Μάλιστα σχολίασε χαρακτηριστικά πως "έχει την εντύπωση" ότι τα οπίσθιά της φαίνονται μεγάλα στη συγκεκριμένη εικόνα.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.