Ζευγάρι ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή

Δημοσίευση: 14/01/2013 10:01
Συντάκτης: archived
213 προβολές

Τι και αν οι φήμες ήθελαν τον Ηλία Βρεττό στην αγκαλιά της Ζενίλντα, τελικά βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Ευαγγελίας Αραβανή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ο τραγουδιστής και το μοντέλο διατηρούν σχέση τον τελευταίο μήνα. Συγκεκριμένα, οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο δεν έβλεπαν ερωτικά ο ένας τον άλλον.

Τα πράγματα άλλαξαν όταν οι δυο τους έκαναν πρόβα για να χορέψουν σε πρωινή εκπομπή και μετά το τέλος της κοινής τους εμφάνισης ο Ηλίας άρχισε να δείχνει το ενδιαφέρον του ως προς το μοντέλο.

Η Ευαγγελία ήταν επιφυλακτική ωστόσο από ότι φαίνεται επιβεβαιώθηκε η φράση ο επιμένων νικά και οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Στον ελεύθερο χρόνο τους βγαίνουν κυρίως σε μαγαζιά του Κορυδαλλού και της Καλλιθέας καθώς μένουν εκεί. Πριν από μερικές μέρες πήγαν σε σινεμά στην περιοχή του Φαλήρου όπως δεν πέρασαν απαρατήρητοι.