ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

176 κρουαζιερόπλοια με 330.000 επισκέπτες περιμένει το Ηράκλειο

07/01/2013 364 archived
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την κρουαζιέρα στο Ηράκλειο, καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μια “γεμάτη” χρονιά, από την οποία η κοινωνία, καλείται να λάβει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

Για αυτό το λόγο είναι αναγκαιότητα πλέον το Ηράκλειο να χαρακτηριστεί τουριστική περιοχή, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Γιάννη Μπρα στην εφημερίδα "Ν. Κρήτη", δεν είναι δυνατόν να είναι χαρακτηρισμένες τουριστικές περιοχές η Χερσόνησος, τα Χανιά κτλ και να μην είναι το Ηράκλειο.

"Τα δεδομένα για το 2013, λένε ότι θα έχουμε 35 Κυριακές κρουαζιερόλοια. Φέτος περιμένουμε 176 μέχρι στιγμής. Και αν όλα πάνε καλά αναμένουμε πάνω από 330.000 επισκέπτες. Το 2012 είχαμε 156 κρουαζιερόπλοια με 230.000 επισκέπτες", επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μπρας, κάνοντας λόγο για μια πολύ μεγάλη αύξηση στην κίνηση φέτος, σε σχέση με πέρυσι.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.