ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ελευθερίας

14/12/2012 457 archived
Με μία μέρα καθυστέρηση λόγω του μεγάλου πένθους για τους αδικοχαμένους διασώστες του ΕΚΑΒ, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του Ηρακλείου έλαμψε, με τον ουρανό να γεμίζει χρώματα από τα χιλιάδες λαμπάκια και βεγγαλικά, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει Χριστούγεννα περισσότερο από ποτέ τις τελευταίες ημέρες.

Στην πολυαναμενόμενη από τα μικρά παιδιά της πόλης μας, φωταγώγησης του δέντρου, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ηρακλείου ο οποίος μίλησε για την χαρά των εορτών, ο αντιδήμαρχος παιδείας Νίκος Γιαλιτάκης και άλλοι τοπικοί φορείς καθώς και εκατοντάδες γονείς με τα παιδιά τους.

Την βραδιά μέχρι αυτή την στιγμή ντύνουν μουσικά, η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου, ο γνωστός κρητικός τραγουδιστής Γιάννης Κασσωτάκης και άλλοι μουσικοί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.