Απήγαγαν και βίασαν 25χρονη στο Αρκαλοχώρι

Δημοσίευση: 24/07/2013 11:07
Συντάκτης: archived
560 προβολές

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την περιπέτεια μιας 25χρονης μητέρας, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού, την ώρα που πήγαινε στην εργασία της!

Το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης για την τοπική κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τον εφιάλτη, τον οποία έζησε η 25χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της στην Αστυνομία, το θύμα πήγαινε στη δουλειά της, όταν δύο άγνωστοι, της έκλεισαν το δρόμο και αφού οδηγήθηκε με τη βία σε αγροτική τοποθεσία, βιάστηκε από τον έναν εκ των δύο, τον οποίο η 25χρονη αναγνώρισε!

Η νεαρή μητέρα, μετά το σοκ της, κατάφερε αρχικά να μιλήσει στο σύζυγο της και μετά στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας αναζητούν  τους δράστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό βιασμού, είναι το 3ο που καταγράφεται μέσα σε δύο 24ωρα στην Κρήτη, με την υπόθεση μιας νεαρής Κινέζας (Διαβάστε ΕΔΩ) που παραλίγο να πέσει θύμα ενός Αφγανού αλλά και την καταγγελία μιας νεαρής Βρετανής (Διαβάστε ΕΔΩ), να συμπληρώνουν τη μαύρη λίστα.