Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο!

Δημοσίευση: 02/04/2012 11:04
Συντάκτης: digitalcrete.gr
501 προβολές

Πρωτοφανής η απροθυμία τοπικών στελεχών των δύο μεγάλων κομμάτων να καταθέσουν τις υποψηφιότητες τους με στόχο να μετάσχουν στις ερχόμενες εκλογές! Πρόβλημα σε ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα παρουσιάσει ψηφοδέλτιο την τελευταια στιγμή.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι πάρα πολλά. Πέρα όμως από τους \"σίγουρους\" που είναι οι τέσσερις Βουλευτές του Νομού Ηρακλείου, ουδείς άλλος έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος...πλην ορισμένων εξαιρέσεων, οι οποίες μπορεί να είναι οι πιο πιθανές με βάση τα σημερινα΄δεδομένα,  όμως δε γνωρίζει κανείς, αν φτάσουν τελικά να γίνουν και επίσημα καταθέσεις υποψηφιότητας!

Τα ονόματα των σίγουρων είναι: Βασίλης Κεγκέρογλου, Μανόλης Στρατάκης, Φραγκίσκος Παρασύρης, Μαρία Σκραφνάκη, Βαγγελιώ Σχοιναράκη, Αντώνης Βγόντζας και η Δέσποινα Συγγελάκη. Ενώ την πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι έχουν εκφράσει και οι Νίκος Ξυλούρης, Ι.Φραγκιαδουλάκης, Μ. Μποκέας και Μ. Χρηστάκης. Μια εντεκάδα, η οποία πιθανότατα θα είναι και η τελική, με την οποία το κόμμα θα ζητήσει την ψήφο των Ηρακλειωτών.

Με βάση τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, πρόταση φαίνεται να είχε γίνει και σε μια πλειάδα προσώπων του Ηρακλείου. Φημολογία, την οποία αρκετοί από αυτούς τη διέψευσαν κατηγορηματικά, όπως ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γιαλιτάκης.

Άλλα ονόματα που ακούστηκαν είναι: Αλέξης Καλοκαιρινός, Θεανώ Βρεντζου-Σκορδαλάκη, Γιώργος Αεράκης, Αγγελική Σχοιναράκη, Γιώργος Ντισπιράκης και Μιχάλης Παπαδάκης.  

Πηγή: creteplus.gr