Διανομή τροφίμων για απόρους στο φρούριο Κούλε

Δημοσίευση: 05/08/2013 12:08
Συντάκτης: archived
639 προβολές

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ξεκινάει από απόψε, με σκοπό να γίνει θεσμός. Κάθε Δευτέρα βράδυ, όσοι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη, μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα, τα οποία θα μοιράζονται στο Φρούριο του Κούλε.

«Οι πάγκοι της Διακονίας αγάπης» είναι μια σημαντική πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, για όλους εκείνους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις βασικές τους ανάγκες.

"Είναι γεγονός ότι πολλοί συνάνθρωποι αδελφοί μας σήμερα δυσκολεύονται να ζήσουν και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε την βασική καθημερινή τους τροφή. Ο αριθμός των εμπερίστατων αυτών αδελφών μας φαίνεται να αυξάνεται καθημερινά, γεγονός το οποίο μας κάνει να μην μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι σ’ αυτή την πολύ δύσκολη και τραγική πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό κάθε Δευτέρα βράδυ από τις 7.00 έως και τις 10.00 μ.μ. δίπλα στο Κάστρο του Κούλε, στο Λιμάνι του Ηρακλείου, θα υπάρχουν «οι πάγκοι της Διακονίας αγάπης», όπου θα μπορούμε, όσοι θέλομε, να αφήσουμε τρόφιμα (μόνο ό,τι μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου π.χ. ρύζι μακαρόνια κ.λπ.), τα οποία θα δίδονται στους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Παρακαλούνται όλοι οι συμπολίτες μας να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, για να βοηθήσουν έμπρακτα, όσο μπορεί και θέλει ο καθένας από μας, τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική και μεγάλη ανάγκη", αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.