ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Επανεξέταση ύψους δημοτικών τελών σε επιχειρήσεις καφέ-μπαρ και εστίασης

31/05/2012 360 digitalcrete.gr

Αφορμή για τη συνάντηση αποτέλεσαν οι έντονες διαμαρτυρίες επιχειρηματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κλάδο, λόγω της δραματικής μείωσης των εσόδων τους που προκαλεί η μείωση των πελατών τους και της αδυναμίας τους να καταβάλουν τα οφειλόμενα ποσά.

Η συνάντηση  μεταξύ Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και του κ. Περισυνάκη έχει προγραμματιστεί για αύριο  Πέμπτη  31 Μαΐου 2012 και ώρα 13:00 μμ στην αίθουσα ΚΑΡΟΥΖΟΥ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με τη συμμετοχή  επιχειρηματιών του κλάδου  καφέ-μπαρ και εστίασης.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.