Με νέους πυλώνες το γήπεδο του ΟΦΗ

Δημοσίευση: 08/08/2013 10:08
Συντάκτης: archived
1181 προβολές

Σε ένα αγώνα δρόμου ο οποίος ελπίζουν ότι θα έχει αίσιο τέλος έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του ΟΦΗ προκειμένου το «Γεντί Κουλέ» να είναι απόλυτα έτοιμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και να διεξαχθεί το ματς στη φυσική έδρα της ομάδας.

Το μεγάλο πρόβλημα με τους «πυλώνες» έστω και στο παρά πέντε φαίνεται ότι βρίσκει λύση καθώς σήμερα από το πρωί το «Γεντί Κουλέ» έχει μετατραπεί σε ένα εργοτάξιο. Και αυτό καθώς σήμερα (7/8) το πρωί αφαιρέθηκαν και οι άλλοι δύο πυλώνες στις θύρες 4 και 5 και παράλληλα ξεκίνησε το σκάψιμο για την τοποθέτηση των τεσσάρων νέων πυλώνων (πιο ελαφριοί από τους παλιούς).

Πυλώνες οι οποίοι θα έρθουν από το Βαρδιονογιάννειο Αθλητικό Κέντρο , με τον φωτισμό να ενισχύεται παράλληλα περισσότερο για να μην υπάρχουν τα περσινά προβλήματα. Οι καινούργιοι πυλώνες είναι ύψος 30 μέτρων και έχουν λιγότερο βάρος από τους παλιούς. Πέρα από τους πυλώνες από το ΒΑΚ θα τοποθετηθούν και άλλοι μικρότεροι πυλώνες ενίσχυσης του υπάρχοντος φωτισμού βάση του σχεδίου του πολιτικού μηχανικού.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, το πολύ την Πέμπτη θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των πυλώνων στο γήπεδο για να γίνει και το απαραίτητο τεστ του φωτισμού πριν από την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο την Κυριακή 18 Αυγούστου.