ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

Το Facebook θα δημοσιεύει τις ιστορίες των χρηστών του στο Facebook Stories

06/08/2012 158 archived
Μια νέα ιστοσελίδα δημιούργησε το Facebook, προκειμένου να καταγράψει τις ιστορίες από τη ζωή των χρηστών του. Πρόκειται για το Facebook Stories και στόχος του είναι να προβάλλει αξιόλογες, συγκινητικές αλλά και περίεργες ιστορίες από τις εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών.

Η σελίδα θα επιλέγει ανά μήνα και μια διαφορετική ιστορία ενώ θα εμπλουτιστεί με προτάσεις βιβλίων και μουσικής σχετιζόμενες πάντα με την ιστορία του μήνα καθώς και ιστορίες από το περιοδικό The New Yorker.

Το πώς ακριβώς θα χρησιμοποιήσει την νέα αυτή υπηρεσία το Facebook παραμένει ένα ερωτηματικό. Παρόλα αυτά η δημιουργία του ψηφιακού αυτού περιοδικού, αν τελικά αποδειχτεί ότι ενδιαφέρει το κοινό, ίσως αποτελέσει τη βάση για επιπλέον υπηρεσίες που θα μπορούσε να αναπτύξει η εταιρεία.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.