Η 4χρονη πιο ακροβοπληρωμένη του Χόλιγουντ: Vivienne Jolie-Pitt!

Δημοσίευση: 13/02/2013 10:02
Συντάκτης: archived
447 προβολές

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της διάσημης κόρης πληρώνεται με το αζημίωτο.

Μπορεί να είναι μόλις 4 ετών αλλά ήδη έχει κάνει τις οικονομίες της. Η Vivienne Jolie-Pitt, η μικρότερη κόρη του ζευγαριού πληρώθηκε 3.000 δολάρια την εβδομάδα για τον μικρό ρόλο της στην ταινία της μαμάς της "Maleficent". Η Angelina Jolie είναι η κακιά μάγισσα του παραμυθιού "Ωραία Κοιμωμένη" και η Vivienne υποδύεται την πρισκίπισσα Aurora, στην νηπιακή της ηλικία εννοείται. Η ταινία αναμένεται να βγει το 2014 στον κινηματογράφο. 

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.com, εκτός από τον βασικό μισθό της η Vivienne έπαιρνε και 60 δολάρια για τα καθημερινά της έξοδα στα γυρίσματα, τα οποία έγιναν στην Αγγλία πέρυσι.

Πέρασμα από την ταινία κάνουν επίσης και τα αδέρφια της Vivienne, ο Pax και η Zahara, ενώ η Shiloh δεν συμμετείχε, καθώς βαριόταν. Εξάλλου η 6 ετών κόρη του διάσημου ζευγαριού έχει ήδη κάνει το δικό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία που μπαμπά της "The Curious Case of Benjamin Button", πριν από πέντε χρόνια όπου ως μωρό τότε,"έπαιξε" την μικρή Caroline, την κόρη του Benjamin και της Daisy. Αμέ!