Η αυτοσαρκαστική μαμά Adele κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα

Δημοσίευση: 15/01/2013 11:01
Συντάκτης: archived
460 προβολές

Το τραγούδι 'Skyfall' από την ομώνυμη, τελευταία περιπέτεια του 007, βραβεύτηκε στην 70ή Απονομή στο Μπέβερλι Χιλς και η Adele ήταν εκεί να το παραλάβει.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως μητέρα, η Adele ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα για το καλύτερο τραγούδι, το 'Skyfall' που έγραψε μαζί με τον Paul Epworth και έντυσε το πιο πρόσφατο τζεϊμσμποντικό φιλμ.

Συγκινημένη (πολύ πρωτότυπο) και αιφνιδιασμένη, η Adele δήλωσε ότι βρέθηκε στο Beverly Hilton Hotel με μια φίλη της, ως καινούργιες μαμάδες και όχι για να κερδίσει Χρυσή Σφαίρα.

"Δεν το περίμενα αυτό, ειλικρινά βγήκα με τη φίλη μου για να περάσουμε καλά. Είναι πολύ παράξενο να βρίσκομαι εδώ πάνω και σας ευχαριστώ πολύ που μου επιτρέπετε να είμαι μέρος του κόσμου σας για σήμερα", είπε χαρακτηριστικά η Adele, συμπληρώνοντας ότι τόσο η ίδια όσο και η φίλη 'τα έκαναν πάνω τους από την χαρά' (σ.σ. αυτή, το είπε, εμείς απλά το μεταφέρουμε).

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Adele από τον Οκτώβριο που έγινε μητέρα. "Γέννησα δύο εβδομάδες πριν βγει η ταινία, οπότε το timing ήταν κακό. Ήταν μεγάλη μου τιμή να αναμιχθώ σε αυτήν την ταινία. Συνήθως γράφω σχετικά με τη μιζέρια μου και αυτή τη φορά έγραψα με βάση το σενάριο κάποιου άλλου. Ρίσκαρα και είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό", είπε με σαφή τον αυτοσαρκασμό η Adele, σύμφωνα με την Telegraph.

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του γιου της, αρνήθηκε να το αποκαλύψει και έκλεισε με ένα "thanks for asking". Να, δες το: