Καπουτζίδης: Θέλω να γράψω για τον κινηματογράφο

Δημοσίευση: 07/11/2010 10:11
Συντάκτης: digitalcrete.gr
438 προβολές

Την πρόθεσή του να γράψει σενάριο για κινηματογραφική ταινία όπως και ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί ξανά με τηλεοπτική σειρά εξέφρασε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του στη RealLife.

"Δε σκέφτομαι να γράψω για την τηλεόραση. Θέλω να γράψω, όμως, για τον κινηματογράφο και μάλιστα ίσως κάτι δραματικό. Στο κεφάλι μου ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω. Νομίζω ότι αυτό έχω ανάγκη. Και το 'χω καθυστερήσει κιόλας λιγάκι. Κατάλαβα ότι το γράψιμο για μένα δεν είναι δουλειά αλλά εσωτερική ανάγκη", είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ανέφερε πως ένας από τους στόχους του είναι να δραματικό έργο και ότι δε θα δίσταζε να παίξει σε αυτό.

"Αισθάνομαι ότι τους κανόνες της κωμωδίας τους διαχειρίζομαι καλύτερα. Μ' αρέσει να κάνω τον άλλον να γελάει. Αλλά αν μου πρότειναν έναν δραματικό ρόλο, θα το έκανα", ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να είναι ευτυχισμένος και ότι περνά καλά στην παρουσίαση του Just the two of us.

"Αυτή η περίοδος. Δεν με κάνει το Just the two of us ευτυχισμένο, δεν θα σου πω αυτό το πράγμα, αλλά πηγαίνω με χαρά εκεί. Δεν το κάνω με δεύτερη σκέψη. Ίσα ίσα, το'χω σε μεγάλη εκτίμηση το show. Αναγνωρίζοντας όμως ότι είναι ένα όμορφο show, όχι κάτι το οποίο θα γράψει ιστορία στην τηλεόραση!", σημείωσε ο Γ. Καπουτζίδης.

Όσον αφορά τις θετικές και αρνητικές κριτικές που δέχεται για το σόου απάντησε: "συνέβησαν πολλά στη ζωή μου αυτό το καλοκαίρι. Ήρθαν κάποιοι άνθρωποι, έφυγαν άλλοι, κάποιοι άλλαξαν ρόλους - αν και εξακολουθώ να τους αγαπώ και να με αγαπάνε. Φτιάχνω, όμως, μία καινούρια ζωή, η οποία είναι τελείως έξω από την τηλεόραση".

Για το σήριαλ Το Νησί ο σεναριογράφος-ηθοποιός είπε ότι "δίνει ένα πολύ σημαντικό μάθημα σε όλους. Και σε αυτούς που είναι στην τηλεόραση και νομίζουν ότι ο κόσμος ασχολείται με το τι τους είπε ο τάδε και τι απάντησε ο παραπέρα."