Kristen Stewart - Ben Affleck μαζί στο μεγάλο κινηματογραφικό κρεβάτι

Δημοσίευση: 11/12/2012 09:12
Συντάκτης: archived
448 προβολές

Μαζί στην ρομαντική κομεντί "Focus" θα βρεθούν από τον Απρίλιο, όταν θα αρχίσουν τα γυρίσματα, η Kristen Stewart και ο Ben Affleck. Από ό,τι ακούγεται οι ερωτικές σκηνές θα είναι πολλές.

"Μπορώ, πλέον, να επιβεβαιώσω την φήμη" δήλωσε στην Huffihgton Post η Kristen Stewart. "Πρόκειται για κωμωδία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο".

Η φήμη ότι ο Ben Affleck και η kristen Stewart θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε ταινία κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα και πλέον, λοιπόν, δεν είναι φήμη. Ο 40 ετών ηθοποιός και σκηνοθέτης Affleck θα υποδυθεί έναν έμπειρο απατεώνα, ο οποίος θα μυήσει την 22 ετών kristen στα κόλπα της απάτης και ολίγον της αγάπης, αφού λέγεται ότι η ταινία θα έχει αρκετές ερωτικές σκηνές. Το σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας θα έχει την υπογραφή του διδύμου πίσω από το "Crazy, Stupid Love", Glenn Ficarra και John Requa.

Η Stewart ολοκληρώνει την καμπάνια προώθησης του τελευταίου μέρους της ταινίας "The Twilight Saga: Breaking Dawn 2", η οποία την έκανε διάσημη, ενώ ήδη αναμένεται στους κινηματογράφους η συμμετοχή της στο "On The Road", στην ομότιτλη μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του βιβλίου του Jack Kerouac. Όπως δήλωσε η πιο "ανατρεπτική" Χιονάτη του σινεμά "Ο Απρίλιος είναι πολύ μακριά, οπότε μέχρι τότε ίσως κάνω κάτι ακόμα, πιο μικρό".

Με το "On The Road" η Stewart ακούγεται ότι ίσως να κερδίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, την ίδια ώρα που ο νέος της συμπρωταγωνιστής είναι πολύ κοντά με την ταινία "Argo". Όσον αφορά στη νέα συνεργασία τους ο Affleck έλεγε μακάρι να δεχθεί η Kristen, διότι "Είναι καταπληκτική".