Ο Al Pacino θα υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση στο Nemesis

Δημοσίευση: 15/04/2013 01:04
Συντάκτης: archived
638 προβολές

Το ένθετο Real Life αποκαλύπτει το deal που φέρνει τελικά τον Al Pacino να συναντά νοερά τον θρυλικό Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση στην μεγάλη οθόνη, με την υπογραφή του βραβευμένου Βραζιλιάνου σκηνοθέτη.

Το πολυαναμενόμενο 'Nemesis' που ξεκινά γυρίσματα τον Σεπτέμβριο και βασίζεται στο βιβλίο του Peter Evans, "Νέμεσις, η αληθινή ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο' και το ερωτικό τρίγωνο που διέλυσε τους Κένεντι", βρήκε επιτέλους πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με το ένθετο Real Life, ο Al Pacino είναι ο εκλεκτός που θα ενσαρκώσει τον Αριστοτέλη Ωνάση, αφού πέρα από το τεράστιο ταλέντο του, μοιάζει εξαιρετικά πολύ στον Έλληνα κροίσο.

Τις προσεχείς ημέρες στη Νέα Υόρκη, αναμένονται οι υπογραφές στα συμβόλαια, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα στηρίζεται στη σχέση του Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Κένεντι, και στην τεράστια κόντρα του με τον Μπομπ Κένεντι, ο οποίος παρεμπόδισε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ωνάση στις ΗΠΑ.

Στον ρόλο του Κένεντι θα δούμε τον Michael Fassbender, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμη η ηθοποιός που θα παίξει την Τζάκι Κένεντι.

Ο Βραζιλιάνος Fernando Meirelles θα εστιάσει και στη σχέση του Ωνάση με την Μαρία Κάλλας, την έντονη κοσμική ζωή του, αλλά και τις σχέσεις με τα δύο παιδιά του. Παρά την αρχική επιθυμία του να πραγματοποιηθεί μέρος των γυρισμάτων στην Ελλάδα, το κόστος της παραγωγής, αλλά και η μη διαθεσιμότητα του Σκορπιού, είναι απαγορευτικά για κάτι τέτοιο.

Εντάξει, η είδηση για τον Pacino μας ενθουσίασε έτσι κι αλλιώς. Θα μείνουμε εκεί.