To πρώτο τρέιλερ για το Wolverine κυκλοφόρησε!

Δημοσίευση: 29/03/2013 02:03
Συντάκτης: archived
601 προβολές

Ενθουσιώδεις κριτικές έχει λάβει το πρώτο τρέιλερ για το Wolverine που δείχνει τον Χιου Τζάκμαν να ταξιδεύει στην Ιαπωνία προσπαθώντας να γίνει θνητός.

«Όταν είναι πιο ευάλωτος από ποτέ, τότε είναι και πιο επικίνδυνος». Αυτό είναι το tag-line που συνοδεύει το εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ για το The Wolverine που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Η πλοκή αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, αν και από το τρέιλερ φαίνεται πως ο πιο αγαπημένος αντι-ήρωας από τους X-Men ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να συναντήσει ένα άντρα που είχε σώσει από μια έκρηξη ατομικής βόμβας κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου πολέμου.

Έχοντας ένα γενναίο budget 100 εκ. δολαρίων το Wolverine ξεκινάει εκεί που τελείωσε η δράση στο X-Men: The Last Stand του 2006.

Ενώ ο Τζάκμαν δηλώνει πιο ενθουσιασμένος από ποτέ για την ευκαιρία που του δίνεται να υποδυθεί ξανά τον συγκεκριμένο ρόλο, καθώς επίσης και ότι «Είμαι πολύ χαρούμενος που το στούντιο το ονόμασε τελικά The Wolverine και όχι Wolverine 2 για να γίνει σαφές ότι είναι μια εντελώς διαφορετική ταινία».

Δείτε εδώ το treiler.