ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΕΣ · ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ · ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΑΣΙΘΙ BLOGS · ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ · ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Σήμερα Αύριο Μεθαύριο

74 νεκροί στην Μιανμάρ από το σεισμό

25/03/2011 507 digitalcrete.gr
Τουλάχιστον 74 άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον ισχυρό σεισμό που “χτύπησε” τη Μιανμάρ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αρκετοί μετασεισμοί, προκάλεσαν πανικό αλλά μόνο περιορισμένες καταστροφές στην Ταϊλάνδη και το Λάος.

Ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί, καθώς 225 νοικοκυριά και εννέα κυβερνητικά κτίρια καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο μετασεισμός των 5,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε στην Ταϊλάνδη, την Παρασκευή (25/03), προκάλεσε περιορισμένες ζημιές, αλλά η περιοχή κοντά στο επίκεντρο εκκενώθηκε.

Ο αρχικός σεισμός, έγινε αισθητός στις μεγάλες πόλεις της Ταϊλάνδης και της Μιανμάρ, ακόμη και στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι, όπου και εκκενώθηκαν τα υψηλά κτίρια.

Μείνε ενημερωμένος

Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.