Διεθνή ΜΜΕ: Η Ελλάδα πάει σε εκλογές και βυθίζει στο χάος το μέλλον της στο ευρώ
Ο νέες εκλογές έχουν γίνει πρώτο θέμα σε Βρετανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία και φυσικά στην Γερμανία. Τα ξένα ειδησειογραφικά πρακτορεία για τις εξελίξεις στην Ελλάδα:
Νews Europe: «Η Ελλάδα πάει ξανά σε εκλογές αφού απέτυχε η δημιουργία κυβέρνησης συνασπισμού»
CNN: «Η Ελλάδα πάει ξανά σε εκλογές μετά το αδιέξοδο»
ΒΒC: «Η Ελλάδα πάει σε εκλογές αφού απέτυχαν οι προσπάθειες δημιουργίας κυβέρνησης συνασπισμού»
Al Jajeera: «Η ανακοίνωση των εκλογών ήρθε μετά την αποτυχία των πολιτικών να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού μετά από πολλούς γύρους συνομιλιών»
The Telegraph: «Η Ελλάδα έβαλε πλώρη για νέες εκλογές, μετά την αποτυχία των συνομιλιών για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού. Οι Ελληνες πολιτικοί απέτυχαν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού και οι νέες εκλογές θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα, βυθίζοντας στο χάος το μέλλον της χώρας στο ευρώ.»
National Post: «Η Ελλάδα θα πάει σε νέες εκλογές, αφού οι πολιτικοί απέτυχαν να σχηματίσουν κυβέρνηση, παρατείνοντας την πολιτική κρίση που τη σπρώχνει πιο κοντά στην πτώχευση και την έξοδο από την Ευρωζώνη»
Huffington Post: «Σε νέες εκλογές η Ελλάδα μετά την αποτυχία συγκρότησης κυβέρνησης συνασπισμού - Η αποτυχία σχηματισμου κυβέρνησης έχει τρομάξει τις αγορές οδηγώντας σε πτώση τα χρηματιστήρια της Ευρώπης και της Ασίας»
Μείνε ενημερωμένος
Εβδομαδιαία ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέα και πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης.
